A kosarad üres

Kosárban 0 tétel

Magunkról


A digitális iroda mindennapi életünkben
A mai rohanó világunkban már nem számít különlegesnek az olyan vállalkozás, amely megköveteli a sokszorosítási, nyomtatási minőség kiválóságát. A kiváló minőség mellett nem utolsó szempont, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő, az irodai munka minden fázisát segítő berendezéseket. Ne feledjük el, hogy a mindent elérő Internet mellett sok múlik azon, hogy egy cég árajánlata vagy termékbemutatója milyen minőségben kerül a partnerei, vásárlói kezébe. Azonban kérdés az is, hogy ezek a másolatok mennyibe is kerülnek egy-egy cégnek, illetve vállalkozónak. A kiváló minőség mellett minél alacsonyabb, takarékosabb üzemeltetési költség kísérje a sokszorosítási munkálatokat, ebben kívánunk az Önök partnere lenni.

Magunkról
Cégünk a CopyCentral Irodatechnikai Kft. és jogelődje 2000 óta, több mint 20 éves szakmai tapasztalattal van jelen az irodatechnikai szolgáltatásokat nyújtó vállalkozások piacán. Szervizközpontunk mellett 2013-ban egy raktár helységgel is bővítettük vállalkozásunkat, ezáltal gördülékenyebb lett az alkatrész és kellékanyag ellátottság az ügyfeleink részére. Szerviztechnikusaink rendszeresen szakmai képzéseken vesznek részt, bővítve az új digitális gépek szakmai ismereteit megoldásait. Vállaljuk RICOH, CANON, HP, SAMSUNG, KONICA-MINOLTA, KYOCERA, XEROX, LEXMARK márkájú másológépek illetve nyomtatók szervizelését és kellékanyag ellátását. A technikai fejlődést igyekszünk mi is követni, az irodatechnikához kapcsolódó területeken is szeretnénk az ügyfeleinknek bővebb szolgáltatást nyújtani. Ennek köszönhetően a tevékenységi körünket 2015-ben Megapixel AHD és IP kamerák és kiegészítőik értékesítésével bővítettük ki, létrejött a CameraStore Webáruház. A  webáruházban található termékek értékesítésén kívül vállaljuk biztonsági és megfigyelő kamera rendszerek telepítését, teljes körű üzemeltetését.

Tanácsadás
Induló vállalkozásoknál sok kérdés felmerül, hogy milyen irodai berendezésre is lenne szükség. Milyen számítógép, milyen terhelhetőségű másológép, nyomtató, Internet elérés stb. kellene az irodai feladatok egyszerű végrehajtásához. Melyek a hosszú távú gazdaságos alkalmazások, megoldások. Felmérjük, és közösen kialakítjuk irodája arculatát, tanáccsal látjuk el, hogy milyen gépek azok, amelyek nélkülözhetetlenek irodája számára, figyelembe véve anyagi kondícióját. Meglévő és leendő ügyfeleink is számíthatnak támogatásunkra és segítünk optimalizálni és költséghatékonnyá tenni erőforrásaikat, a dokumentumkezelési folyamatok zavartalan, gördülékenyebb elvégzéséhez.

Hiányzik az induló tőke?
Béreljen másológépet, nyomtatót!

Ha nem rendelkezik a kezdeti induló tőkével, hogy egy új másológépet vagy nyomtatót vásároljon akkor garanciális használtgép vásárlási, illetve kölcsönbérleti lehetőség is a rendelkezésére áll. Nem kell kifizetnie egy drága új gépet, hanem az általunk kihelyezett berendezéssel elkészített másolat vagy kinyomtatott oldal után fizet. Így a papír kivételével az összes szükséges kellékanyagot, valamint a mechanikus igénybevétel miatt elhasználódott alkatrészek cseréjét szervizünk biztosítja és álljuk a karbantartás, illetve az esetleges javítás költségeit is.

Szerviz és kellékanyag ellátás
Minden típushoz szállítunk eredeti, illetve kiváló minőségű gyári utángyártott alkatrészeket, illetve kellékanyagokat. Havi átalánydíjas és teljes körű szerződés kötése esetén minden hónapban ellenőrizzük gépe állapotát, illetve az előírt példányszám szerint elhasználódott alkatrészeket kicseréljük. A bejelentéstől számított 4-8 órán, belül a helyszínen vagyunk és megkezdjük irodai berendezése javítását. Szerződéses ügyfeleink részére amennyiben a helyszínen nem javítható a készülék, a javítás időtartamára azonos teljesítményű cseregépet biztosítunk.

Biztonságtechnika, vagyonvédelem
Számos helyen telepítettünk biztonsági kamerarendszereket, mind lakossági mind ipari kivitelben. Ha szeretné Ön is biztonságban tudni családját, és értékeit, keressen bennünket bizalommal! Közösen megtervezzük és elvégezzük az Önnek megfelelő kamerarendszer telepítését, és ha kéri, rendszeresen karbantartjuk, ellenőrizzük annak állapotát a hibamentes működés érdekében. Működő, régi analóg kamerarendszerek felülvizsgálatát is elvégezzük és az ügyfeleink észrevételei, kérései alapján korszerűsítjük.
Meglévő ügyfeleink elégedettsége, és hosszú távú együttműködésünk a bizonyíték, szolgáltatásaink minőségére.

Title Text
Nem lépek be.