PS-128A sziréna + 12V4Ah akkumulátor szett

VAN
Raktárkészlet:
PS-128A sziréna + 12V4Ah akkumulátor szett
Részletek

PS-128A + 12V 4Ah akkumulátor szett

 

- Kültéri nyomókamrás hang-fényjelző sziréna, szabotázsvédett, vandál biztos házban 1 hanggal. A kettős burkolat nem csak tetszetős, de igen ellenálló és tartós is. Kívülről elegáns és masszív ABS, belül ellenálló és rugalmas acél.

- A kiváló hang és fényjelzésről a „kis” méretű (115dB) nyomókamrás hangszóró és az izzó gondoskodik. A sziréna élesített állapotáról a 2db beépített LED villogása szolgáltat információt.

- A mikroprocesszor vezérelt elektronika 6, 24 óránként teszteli a hangszórót, az izzót, és az akkumulátort. A teszt gyakorisága egy rövidzárdugó segítségével állítható. A rövidzárdugó eltávolítása esetén a sziréna csak riasztás után végez tesztet. Sikeres teszt esetén felvillan az izzó. Hiba esetén a panel a teszt jelentés során működésbe hozza a „REPORT” kimenetet, felvillantja az izzót és egy rövid hang mintát hallat a hangszórón.

- A Flash bemenetre egy 3mp.-nél rövidebb impulzust adva, 3 kattogó hangjelzést ad a sziréna. Ez a funkció akkor hasznos, amikor távvezérlőt használunk központvezérlésre.

- A szerviz bemenet segítségével a sziréna némán szerelhető. Szerviz módban a hang- és fényjelző megbontható, indítójel vagy tápelvétel hatására sem indul el.

- Választható negatív vagy pozitív indítás.

- A tamperkapcsolóval detektálhatjuk, ha a szirénaház fedelét eltávolítják, vagy a szirénaházat leszakítják a falról.

- A többféle bekötési módnak köszönhetően a lehetőségek tárháza rendkívül nagy.

- A kék színű sorkapcsok leszedhetők, így könnyítve meg a szerelést.

- A készülék működtetéséhez legalább egy 12V 4,0Ah, legfeljebb egy 12V 7.0Ah akkumulátor szükséges. Az eszköz nyugalmi áram felvétele mindössze 25mA.

- A szett tartalmaz egy szirénát (leírással, fúrósablonal) + 12V 4Ah akkumulátort.


Adatok
Típus
Hang- / Fényjelző
Garancia
24 hónap
Gyártói Cikkszám
PS-128A+12V4AH
Cikkszám
BIZPS128A-12V4AH