Legrand túlfeszültség-védelemmel ellátott csatlakozóaljzat, 2x RJ45

VAN
Raktárkészlet:
Legrand túlfeszültség-védelemmel ellátott csatlakozóaljzat, 2x RJ45
Részletek


Túlfeszültség-védelemmel ellátott csatlakozóaljzat, 2xRJ45 csatlakoztatási lehetőséggel.


Túlfeszültség-védelemmel ellátott földelt csatlakozóaljzat az oldalán található 2xRJ45 (IN és OUT) aljzattal. Az aljzat ADSL kompatibilis RJ45/RJ11 csatlakoztatási lehetőséggel.


 Ideális otthonokba, irodákba, szállodákba, utazáshoz. Egy eszközzel több funkció biztosítása is megoldott, a megszokott Legrand minőségben.


 


Biztonság & minőség: a túlfeszültség-levezetővel rendelkező elosztósorok mellett új termékként jelentek meg a túlfeszültség-védelemmel ellátott csatlakozóaljzatok. Ezek a termékek is teljes védelmet biztosítanak az egész vonalon. Védik a rácsatlakoztatott eszközöket (mobiltelefonok, tabletek stb.) a túlfeszültség és a villámcsapások ellen. A túlfeszültség-levezető állapotáról a LED-es jelzéssel kapunk tájékoztatást.


 


Praktikum: amíg a dugaljba csatlakoztatott számítógépünket – vagy bármely mást: kávéfőző, mosógép stb. – biztonságban üzemeltetjük, egyszerre 2 eszköz is tölthető/működtethető ugyanarról a „készülékről”.


 


Design: A terméken lévő - csúszásgátló felülettel bevont - előre kialakított helyen könnyen elhelyezhető a töltés alatt álló telefon, így az mindig kéznél van, és nem esik le. 

 

 


Adatok
Típus
Túlfeszültségvédő
Garancia
24 hónap
Gyártói Cikkszám
694670
Cikkszám
ELOLEG694670